Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
niedziela, 27 kwietnia 2025 09:33
Reklama dotacje unijne dla firm

Był raz bal

Był raz bal

Mieszkańcy Brodnicy i goście tradycyjnie świętowali pożegnanie starego i powitanie nowego roku podczas uroczystego balu sylwestrowego w Hotelu Stork.

Bal Sylwestrowy w pięknie, na tę okoliczność, przystrojonej sali, rozpoczął się o godzinie 19.00. Przybyłych gości powitała dyrektor hotelu Kamila Kowalska – Wojtaś, w towarzystwie managera Łukasza Wróblewskiego. Ponad 100 osób uczestniczyło w minionym kilka dni temu balu sylwestrowym w Hotelu Stork. 

- Po kolacji serwowanej do stołów, goście przy akompaniamencie trzyosobowego zespołu New Star z Bydgoszczy, gremialnie ruszyli na parkiet, aby tanecznym krokiem żegnać stary i witać Nowy 2024 rok – mówi manager Łukasz Wróblewski. W trakcie trwania balu zorganizowano konkurs z nagrodami, ufundowanymi przez właścicieli hotelu. Zwycięzca konkursu otrzymał voucher do wykorzystania w Restauracji Drugie Piętro. Oprócz nagrody głównej były też upominki za II i III miejsce. - Nowy 2024 rok tradycyjnie witano z kieliszkiem szampana oraz pokazem zimnych ogni. Goście, uczestniczący w balu sylwestrowym, składali sobie życzenia wszelkiej pomyślności na kolejny rok- dodał manager. Muzyka do tańca przygrywała do godziny 3.00 nad ranem. Po zakończeniu balu, wielu gości udało się do wcześniej zarezerwowanych i przygotowanych pokoi hotelowych.

Podczas każdej imprezy Hotel Stork, oferuje uczestnikom możliwość pobytu w pokojach hotelowych po promocyjnych stawkach. W przypadku Sylwestra było to 50 proc. wartości rezerwacji, w tym śniadanie.

Kolejną imprezą jaką zaplanował Hotel Stork jest Bal Karnawałowy, który odbędzie się 26 stycznia br. od godz 19.00. Impreza w stylu Italo Disco to moc zabawy z DJ oraz włoskim menu. Cena za osobę to 170 zł, natomiast dla grup minimum 12 osób cena 150 zł/os. Dla osób pozostających na nocleg atrakcyjne upusty cenowe za pokoje. Zapisy są już możliwe w recepcji Hotelu Stork - na zakończenie poinformował Łukasz Wróblewski.

Opr. WiK

Fot. nadesłane


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Reklama
Ostatnie komentarze
Autor komentarza: LupusTreść komentarza: Narazie zabawa. Oglądaliśmy rzuty. Grzmi tylko oszczepniczka małolatka U-14. Za rok prawda o potędze wyjdzie albo nie. Kto wejdzie na bieżnię, ten jest lekkoatletą, a ten kto z nimi jest na bieżni jest trener z nazwy. Data dodania komentarza: 16.05.2023, 20:44Źródło komentarza: Lekkoatletyka. Sukcesy brodnickich biegaczyAutor komentarza: KuracjuszkaTreść komentarza: Ale NUMER opisał super Redaktor Bogumił! A tak naprawdę - to z czekaniem do sanatorium - to też numer i to w kolejce długiej! A tyle dajemy na NFZ, by zdrowym być i marzyć, by mieć wciąż te dzieścia lat.. kuracjuszka, ale jeszcze bez numeru.....Data dodania komentarza: 11.05.2023, 20:13Źródło komentarza: Sanatoryjny numer 4457Autor komentarza: joko Treść komentarza: Niech się wasz trener nie chwali . Słyszałem ze dawniej jemu wszystkie plany przysyłał i był na obozach jakiś trener z Iławy. Dlatego w mukli miał nawet mistrzów Polski na 400m i w sztafetach. Teraz leci na jego planach, ale wyników medalowych to oni od 6 lat nie mają, bo z tego trenera zrezygnował. Mukla ma nawet dobry do LA stadion a lepiej żeby miała dobrego trenera do medali. Chyba że wpadnie mu jakiś zawodnik co był już mistrzem Polski, to może zrobi z niego mistrza województwa. Data dodania komentarza: 9.04.2023, 09:00Źródło komentarza: Lekkoatletyka. Pot i ciężka pracaAutor komentarza: lolek Treść komentarza: Mierne ta wyniki latem mieliścieData dodania komentarza: 8.04.2023, 20:30Źródło komentarza: Lekkoatletyka. Pot i ciężka pracaAutor komentarza: WiKTreść komentarza: Życzę powodzenia i zachwyconych gości. Oczywiście ciekawa jestem jak kaczka się udała?Data dodania komentarza: 7.04.2023, 23:17Źródło komentarza: Kaczka faszerowana kasząAutor komentarza: CzesiaTreść komentarza: Super Wiesiu! Takie danie po nowemu zrobię na te Święta, bo do tej pory głównym dodatkiem był ogrom jabłek... Dzięki za przepis.. Dam znać, jak smakowała gościom... pozdrawiam już z apetytem! CzesiaData dodania komentarza: 7.04.2023, 17:17Źródło komentarza: Kaczka faszerowana kaszą
Reklama
Reklama